ANOFM în vizită de lucru la un agent economic din Orhei, în scopul consolidării relațiilor de colaborare

SRL SE BORDNETZE

Ieri, 27 martie 2024, Raisa Dogaru, Directoare a Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM), împreună cu șefii și specialiștii din cadrul subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă din Orhei, Rezina, Șoldănești, Telenești, Sângerei, Florești, au efectuat o vizită de lucru la SRL SE BORDNETZE din raionul Orhei.

Scopul întrunirii a fost consolidarea  relațiilor de colaborare în vederea organizării în comun a activităților de recrutare, selectării personalului din rândul șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Actualmente în cadrul companiei activează circa 3200 angajați. SRL SE BORDNETZE dispune de peste 100 locuri de muncă vacante,iar salariul minim este de la 11 mii lei, începând cu 1 aprilie 2024.

ANOFM împreună cu subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă vor asigura sprijinul în vederea selectării personalului solicitat de angajator.

SRL SE BORDNETZE  este specializată în producerea şi furnizarea de cabluri şi alte componente pentru industria de automobile, care include aproximativ 331 filiale în mai mult de 33 de ţări din întreaga lume.