Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 19 Iunie 2018 08:29

Anunţ privind organizarea Tîrgului locurilor de muncă pentru Tineret, inclusiv a Tîrgului on-line „Locuri de muncă pentru Tineret”

Anunţ privind organizarea Tîrgului locurilor de muncă pentru Tineret, inclusiv a Tîrgului on-line „Locuri de muncă pentru Tineret”

În perioada 27-28 mai 2016 Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chișinău va organiza cea de a VI-a ediție a Tîrgului locurilor de muncă pentru Tineret, care se va desfășura în cadrul Forului meseriilor/profesiilor.
Evenimentul este organizat la inițiativa ANOFM sub egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Educației și Ministerului Tineretului și Sportului.
Invităm, agenții economici disponibili să participe la Tîrgul locurilor de muncă pentru Tineret, să contacteze Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chișinău, pentru a anunța disponibilitatea de participare la eveniment și pentru a rezerva gratuit spațiul amenajat special în vederea prezentării ofertelor de muncă (telefon de contact: 022-223482, e-mail: aofm.chisinau@anofm.md).
Tîrgul locurilor de muncă pentru Tineret se va desfășura în incinta Palatului Republicii, mun. Chișinău, str. Maria Cebotari, 16 (I zi între orele 10:00-17:00, a II-a zi – 10:00-15:00)
Important! În perioada 27-31 mai 2016, va fi organizat și Tîrgul on-line al locurilor de muncă, ediția a IX-a, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret”. Tîrgul on-line va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md. Angajatorii care dispun de oferte de muncă și doresc să participe la Tîrgul on-line în perioada 27-31 mai 2016 sunt rugați să contacteze cea mai apropiată Agenție pentru Ocuparea Forței de Muncă. Datele de contact ale agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă pot fi găsite pe site-ul: http://anofm.md/network/agency.
Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate, rugăm să contactați gratuit Centrul de Apel - Piața Muncii la nr. 080001000, de luni până vineri, intervalul orelor 8:30 – 15:30.