Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 17 Octombrie 2018 05:24

Seminar cu participarea angajatorilor din municipiul Chișinău

Seminar cu participarea angajatorilor din municipiul Chișinău

Astăzi, 15 noiembrie 2017 Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă a mun. Chișinău în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA)  desfășoară un seminar cu participarea angajatorilor din municipiul Chișinău.
 
În cadrul seminarului sunt puse în discuție principalele prevederi ale Legii  nr.102-XV din 13.03.2003 privind ocuparea forței de muncă și protecție socială a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cît și aspecte privind activitatea Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă a mun. Chișinău.
 
 Angajatorii vor lua cunoștință cu sarcinile privind respectarea legislației muncii, expuse de către reprezentantul Inspectoratului de Stat al Muncii.
 
La fel, un subiect important abordat astăzi - oportunitățile de ghidare în carieră a tinerilor și rolul vizitelor la întreprinderi/ instituții în motivarea deciziei de carieră din perspectiva pieții muncii.
 
Participanții sunt invitați să împărtășească opiniile privind experiența conlucrării cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă în vederea îmbunătățirii situației pe piața forței de muncă.
 
Informăm că activitatea se desfășoară în cadrul proiectului REVOCC cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare, ADA.