Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 26 Mai 2020 15:07

„Recrutează eficient!”. „Angajează-te inteligent!”. Participă la Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a „Locuri de muncă în Moldova”

„Recrutează eficient!”. „Angajează-te inteligent!”. Participă la Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a „Locuri de muncă în Moldova”

În perioada 08-15 iunie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), organizează Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, disponibil pe platforma: www.e-angajare.md.
 
Adaptându-ne contextului actual în care ne aflăm și distanței pe care trebuie să o păstrăm, ne propunem organizarea și desfășurarea unui târg on-line, în scopul promovării locurilor de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, oferim companiilor posibilități de recrutare on-line, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv persoane reîntoarse de peste hotare, posibilitatea aplicării on-line și în timp real la posturile de muncă disponibile.
 
Ești angajator? „Recrutează eficient!”
Ești în căutarea unui loc de muncă? „Angajează-te inteligent!”
 
Vă invităm să participați  în perioada 08-15 iunie 2020, la Târgul online „Locuri de muncă în Moldova”. Accesați începînd cu data de 08 iunie 2020, platforma www.e-angajare.md și aplică CV-ul pentru jobul dorit!
 
Pentru mai multe informații, contactați Centrul de apel și comunicare: 0 8000 1000 și subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (lista de contacte se anexează).
 
Evenimentul este susținut de proiectul PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției.
 
Stai acasă și caută de lucru participând la târgul online!