Angajaza-te!

Сегодня: 24 Июль 2019 04:46

Vizita de studiu a delegației lituaniene în Republica Moldova

Vizita de studiu a delegației lituaniene în Republica Moldova

La 7 iunie 2018, în incinta Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă se desfășoară vizita de studiu a delegaţiei experţilor din Lituania în Republica Moldova, în scopul familiarizării cu practicile de implementare a măsurilor active a Serviciului Public din Lituania.
 
Componența delegației lituaniene este compusă din  directorul departamentului servicii pentru clienți, Bursa muncii teritorială Panevėzys, dna Audrone Biguzienė; directorul, Bursa muncii teritorială Telsiai, dna Dangirutė Jurkuvienė și directorul, Bursa muncii teritorială Alytus, dl Regimantas Maciulis. La deschiderea evenimentului au participat reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, dna Anastasia Oceretnîi, Secretar de Stat.
 
La atelierul de lucru participă șefii direcțiilor/secțiilor din cadrul Agenției Naționale și șefii agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. Aceștia vor fi familiarizați cu experiența practică de implementare a inițiativelor locale de ocupare; subsidii pentru crearea locurilor de muncă (adaptarea locurilor de muncă); sprijin auto – ocupării; monitorizarea pieței muncii la nivel național și teritorial; serviciile de ocupare pentru angajatori și persoane în căutarea unui loc de muncă