Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 17 Octombrie 2020 00:48

Arhiva - Mai 2020

Data

Mai 28th

Consultări asupra Acordului care prevede angajarea lucrătorilor moldoveni în Israel

La 27 mai, a avut loc prima rundă de consultări moldo-israeliene asupra proiectului Protocolului de implementare pentru Acordul între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului  Israel cu privire la angajarea temporară a lucrătorilor din Republica Moldova în anumite sectoare din Statul Israel (îngrijitori la domiciliu).

28 Mai 2020

Mai 25th

Peste 2700 de joburi și peste 150 de companii, participă la Târgul online „Locuri de muncă în Moldova”, 08-15 iunie 2020

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), informează despre organizarea Târgului online al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, cu participarea agenţilor economici care dispun de oferte de muncă. Târgul se va desfășura în perioada 08-15 iunie 2020, pe platforma: www.e-angajare.md.
 

25 Mai 2020

Mai 24th

ANOFM a semnat un acord de colaborare cu Agenţia Relaţii Interetnice

Astăzi, 5 iunie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a semnat un acord de colaborare cu Agenţia Relaţii Interetnice (ARI) în vederea promovării politicilor de ocupare pe piaţa muncii şi creşterii gradului de reintegrare profesională a persoanelor care aparţin minorităţilor naţionale.
 

24 Mai 2020

ANOFM a participat la instruirea privind utilizarea platformei ZOOM și altor website-uri pentru conferințe online

Astăzi, 27 mai, angajații Agenției Naționale și subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă au participat la un webinar privind utilizarea platformei ZOOM și altor website-uri pentru conferințe online.
 
Instruirea are drept scop familiarizarea cu aspectele tehnice de utilizare a platformei care va permite desfășurarea  videoconferințelor online în cadrul ANOFM și coordonarea eficientă a activităților.
 

24 Mai 2020

Mai 23rd

STIMAȚI CETĂȚENI ȘI ANGAJATORI

Direcția generală ocuparea forței de muncă (DGOFM) municipiului Chișinău, s-a transferat la sediul nou, unic în Chișinău, șos. Hîncești, 53 etajul 3 (vis-a-vis de piața de pe str. Vasili Docuceaev).
Program de lucru:  8.00-17.00, pauză 12.00-13.00
 

23 Mai 2020

Mai 21st

Angajații subdiviziunilor teritoriale din cadrul ANOFM participă la un program de instruire on-line cu tematica „Aspecte teoretico-practice privind dezvoltarea parteneriatelor pentru ghidare în carieră"

În perioada 20-21 mai 2020, angajații subdiviziunilor teritoriale din cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă participă la un program de instruire on-line cu tematica „Aspecte teoretico-practice privind dezvoltarea parteneriatelor pentru ghidare în carieră".
 
Obiectivele programului de instruire sunt:

21 Mai 2020

Mai 20th

ANOFM a semnat un acord de cooperare cu Asociaţia Obştească „Green Nations”

Astăzi, 20 mai 2020, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a semnat un acord de cooperare cu Asociaţia Obştească „Green Nations”

20 Mai 2020

Mai 18th

Agenția Națională pentru Ocuparea forței de Muncă anunţă orarul de deservire a cetăţenilor după încheierea stării de urgență

După încheierea stării de urgență, subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM) vor activa cu asigurarea respectării stricte a măsurilor de prevenire a COVID-19 recomandare de Comisia Naţională Extraordinare de Sănătate Publică ale Republicii Moldova și Comisia pentru Situaţii Excepţionale.
 

18 Mai 2020

Mai 13th

CNAS a transferat banii pentru ajutorul de somaj

La data de 11 mai, Casa Naţională de Asigurări Sociale  (CNAS) a transferat 23,0 mln lei   pentru 2473 persoane cu statut de șomer și 10853 beneficiari, cărora li s-a stabilit dreptul la ajutorul de şomaj în perioada stării de urgenţă.
 

13 Mai 2020

Mai 6th

Guvernul Elveției și PNUD Moldova asigură protecția securității și sănătății în muncă a angajaților ANOFM în prevenirea răspândirii noului coronavirus

Biroul de Cooperare al Elveției, în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova susțin măsurile urgente de prevenire a riscului de îmbolnăvire cu COVID-19 în cadrul Agenției Naționale și celor 35 de subdiviziuni teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. În contextul situației epidemiologice din țară și apariției riscului de îmbolnăvire cu noul coronavirus, angajații instituției au fost asigurați cu măsuri de protecție a igienei.

6 Mai 2020