Angajaza-te!

Сегодня: 25 Октябрь 2020 06:47

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (14 august 2020, conform declarațiilor agenților economici)

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă  (14 august 2020, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 14 august 2020, conform declarațiilor agenților economici.
 
2 cele mai plătite locuri de muncă declarate la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt pentru pozițiile de programatori la Pentalog Chi SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 30 mii lei. Menționăm că locurile de muncă respective sunt rezervate pentru persoanele cu dizabilități.
 
Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de administrator, diriginte de șantier și 2 mașiniști la excavator, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău și Rezina și se oferă 20 mii lei.
 
18 mii de lei se oferă pentru cel mai iscusit pietrar-zidar și pentru cei 2 maiștri responsabili de lucrări în construcție și montaj, locurile de muncă fiind disponibile în orașul Chișinău.
16 mii lei vor fi oferiți celor 2 conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere cat. D și experiență de lucru.
La mare căutare și în această lună sunt inginerii, apicultorii, electromontorii, operatorii de telecomunicații cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.
Salarii de 10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.
 
Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesînd portalul www.angajat.md sau adresîndu-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.     
 
Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency);
- contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;     
- accesați portalul www.angajat.md.