Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 aprilie 2022, conform declarațiilor agenților economici)

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 aprilie 2022, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (40-45 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de șef secție economico-financiară la compania Verum Management SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău. Candidatul perfect ar trebui să aibă studii economice și experiență de muncă.

 18-25 mii lei se vor oferi pentru un maistru sector responsabil de montarea electrică și darea în exploatare a obiectelor. Locul de muncă este vacant la compania Di&Trade Engineering SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de consultant la Asconi SRL și mecanic auto la Dromas-Cons SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă informăm că salariul este de 20 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău și raionul Ialoveni.

Salarii lunare de 10-20 mii lei sunt oferite pentru pozițiile de specialist în domeniul de testare a aplicațiilor software, 3 sudori și un strugar din municipiul Chișinău.

Cu cîte 14-19 mii lei lunar vor fi remunerați doi medici specialiști care se vor angaja și vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 15-18 mii lei vor fi oferiți unui medic ftiziopulmonolog din raionul Cantemir.

Un salariu de 15-18 mii lei se oferă pentru directorul Companiei Trox BR SRL din raionul Briceni. La fel, compania este în căutare de șef schimb, controlor calitate, tehnolog și cusător pentru care salariul minim va fi de 4000 lei lunar.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.    

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni;
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00;                                           

- accesați portalul www.angajat.md