Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (15 decembrie 2022, conform declarațiilor agenților economici)

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 decembrie 2022, conform declarațiilor agenților economici.

În conformitate cu datele oferite de către agenţii economici, cu referire la locurile de muncă vacante declarate la ANOFM, au fost selectate şi plasate conform clasamentului în descreştere, cele mai bine plătite locuri de muncă, declarate de către angajatori la finele anului 2022.

Cel mai mare salariu, conform clasamentului, este oferit de către compania Isight Partners S.R.L. pentru poziția de inginer/ingineră DevOps,  remunerarea fiind de 40 mii lei. Una din cerinţele angajatorului, pentru ocuparea locului de muncă, este cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat.

Lista continuă cu poziţia de conducător/conducătoare auto, oferită de către compania Ancom-Agro S.R.L. din or. Floreşti (10-30 mii lei).

Urmează ca poziţii în lista celor mai plătite locuri de muncă vacante (10-25 mii lei) ocupaţiile de: sudor/sudoriță, dulgher/dulgheriță, oferite de compania Dansicons S.R.L. din mun. Chişinău, cât şi poziţiile pentru consultant/consultantă în tehnologia informației și comunicațiilor, programator/programatoare a companiei Modern Sistem S.R.L. din mun. Chişinău (5-25 mii lei).

Locuri de muncă cu salarii de 12-24 mii lei, oferă compania SC "Prestigiu-AZ" S.R.L. pentru profesia de conducător/conducătoare de autocamion, iar pentru ocupaţia de montator/montatoare, compania Dansicons S.R.L. oferă 12-23 mii lei.

Clasamentul urmează cu locurile vacante (15-20 mii lei) oferite pentru ocupaţiile de: diriginte/dirigintă de șantier în construcții şi conducător/conducătoare auto a companiilor Poduri Prim" S.R.L şi Expres-Salon S.R.L.

Cele mai multe locuri vacante oferă următoarele companii: Î.C.S. Lear Corporation S.R.L. pentru ocupaţia de  cusător/cusătoreasă (cusătoare) în industria uşoară, Fullmobil S.R.L. pentru ocupaţia asamblor-montator/asambloare-montatoare mobilă, Xplane Research S.R.L. – operator/operatoare de interviu, cât şi agentul economic "EXLIGRO" S.R.L. pentru locurile de muncă, în calitate de taximetrist/taximetristă.

            Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.      

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.30;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.