Peste 2000 de joburi și peste 130 de companii, participă la Târgul on-line „Locuri de muncă în Moldova”, 07-17 iunie 2021

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM), informează despre organizarea Târgului on-line al locurilor de munca, ediția a XIX-a, cu tematica „Locuri de munca în Moldova”, cu participarea agenţilor economici care dispun de oferte de muncă. Târgul se va desfășura în perioada 07-17 iunie 2021, pe platforma: www.e-angajare.md.

Târgul on-line are scopul promovării locurilor de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, oferim companiilor posibilități de recrutare electronice, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv persoane reîntoarse de peste hotare, posibilitatea aplicării online și în timp real la posturile de muncă disponibile în Republica Moldova.

La această ediție a târgului on-line participă peste 130 companii din toată republica cu peste 2000 oferte de muncă. Cei interesaţi în căutarea unui job pot aplica CV-ul pentru unul sau mai multe joburi la angajatorii din diferite domenii de activitate precum medicină, administrație publică, industria prelucrătoare, industria textilă, contabilitate, comerț, transport etc.

Începând cu data de 07 iunie 2021, pe portal aveți posibilitatea să analizați ofertele de muncă, cerințele de ocupare, salariul și datele de contact ale angajatorului. Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, timp de 11 zile, din orice colț al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de muncă dorită.

În comparație cu alte târguri tradiționale, la târgul online ai posibilitatea de a participa de acasă, stând în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță.

Aflată la cea de-a XIX-a ediție, platforma târgului on-line al locurilor de muncă a înregistrat până în prezent peste 50500 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Moldova, România, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția etc.

 Pentru mai multe informații, contactați Centrul de apel al ANOFM: 0 8000 1000 și subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca: https://anofm.md/ro/subdiviziuni.

Evenimentul este susținut de proiectul PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției.