Lansarea proiectul „Dezvoltarea serviciilor publice de ocupare a forței de muncă pentru persoanele inactive din punct de vedere economic”

La data de 13 septembrie, conducerea ANOFM a participat la ședința în format online de lansarea proiectul „Dezvoltarea serviciilor publice de ocupare a forței de muncă pentru persoanele inactive din punct de vedere economic în Polonia”, susținut de Instrumentul de Suport Tehnic.

ANOFM participă în calitate de observator în cadrul proiectului care își propune să susțină dezvoltarea ofertei de servicii publice de ocupare a forței de muncă pentru persoanele inactive din punct de vedere economic pentru a facilita integrarea acestora pe piața muncii.

Partea poloneză a fost reprezentată de directorii oficiilor regionale de ocupare a forței de muncă din Krakow, Gdnask, Olsztyn și Opole, care reprezintă beneficiarii principali ai proiectului.

Menționăm că Instrumentul de sprijin tehnic este programul UE care oferă expertiză tehnică adaptată statelor membre ale UE pentru a elabora și a pune în aplicare reforme.