ANOFM a participat webinarul de prezentare a Serviciului Public de Ocupare din Turcia, organizat de WAPES

Astăzi, reprezentanții Agenției Naționale pentru Ocuparea forței de Muncă (ANOFM) au participat la prezentarea online a Serviciului Public de Ocupare din Turcia (iŞKUR).  
Varol DUR, directorul general adjunct al Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din Turcia a oferit informații privind dinamica forței de muncă, sistemul turcesc de securitate socială, piața muncii, cît și rolul iŞKUR în Turcia.

Serviciului Public de Ocupare din Turcia își propune să fie instituția lider în furnizarea serviciilor publice de ocupare a forței de muncă și implementarea politicilor pe piața muncii din țară, să protejeze și să crească ocuparea forței de muncă prin măsuri eficiente, inovatoare, raționale, durabile și incluzive în lupta împotriva șomajului.


Acest eveniment face parte din seria de webinare privind prezentarea Serviciilor publice de ocupare a statelor membre a Asociației Mondială a Serviciilor Publice de Ocupare (World Association of Public Employment Services-WAPES): Olanda, Turcia, Letonia și Azerbaidjan.

Amintim că Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este membru WAPES din anul 2007.