Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 februarie 2021, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca informează persoanele aflate în căutarea unui loc de munca despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 15 februarie 2021, conform declarațiilor agenților economici.
 
Cel mai plătit loc de munca vacant (25-27 mii lei) declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca este pentru poziția de director de producție la compania Go&Create SRL care își desfășoară activitatea în orașul Chișinău. Candidatul perfect are ca sarcini managamentul general al activităților de producție, organizare și controlul produselor fabricate. La baza cerințelor stă cunoașterea limbii ruse și ucrainești.
 
Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de tehnician la reglarea utilajelor și controlor calitate la SRL Whetec, care are ca domeniu de activitate producerea de fire și cabluri izolate. Pentru aceste 2 locuri vacante se oferă 19 mii lei. Locurile de munca sunt în orașul Strășeni.
 
Cîte 18 mii lei se oferă pentru 4 persoane care vor activa în sudul țării și au cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locurile vacante sunt ofertate de compania turcească „Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi” SRL. Compania oferă transport, mîncare și cazare la necesitate.
 
Spitalul Clinic Militar Central este în căutare de medici, asitent medical superior și șef serviciu de spitalizare. Pentru aceste funcții vacante se acceptă personal cu experiență și se oferă salarii în mărime de 13-17 mii lei.
 
Compania Danube Oil Company SRL oferă cîte 17 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului. Compania elvețiană își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. La fel, 17 mii lei vor fi venit lunar pentru  un manager proiecte de construcție din orașul Chișinău.
 
16 mii lei vor fi oferiți pentru un mecanic auto, tehnolog în alimentația publică și un manager din orașul Chișinău.Toate locurile de munca vacante e necesar să fie ocupate de persoane cu experiență în domeniu.
 
La mare căutare și în această lună sunt medicii, manageri, diriginte de șantier, jurist-consult, conducători auto, asamblor-montator geamuri termopane cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.
 
Salarii de 8-13 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de munca vacante: ingineri, bucătari, tehnologi, conducători auto, muncitori, etc.
 
Locurile de munca disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de munca vacante înregistrate în baza de date a Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca.       
Pentru informații suplimentare despre locurile de munca vacante înregistrate în baza de date a Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca (adresele și datele de contact: http://anofm.md/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00;