Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (16 decembrie 2021, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data de 16 noiembrie 2021, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (50 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de director la Total Distribution SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

25-45 mii lei vor fi oferiți directorului financiar și administratorul companiei Valenagro Com SRL din municipiul Chișinău, candidații perfecți e necesar să aibă experiență.

10-40 mii lei vor fi sursă de venit pentru 48 de angajați ai companiei Felist Prim SRL, care se ocupă de întreținerea și reparația autovehiculelor.

20 mii lei pot fi sursă de venit pentru viitorul consultant în domeniul alimentației publice al complexului turistic Asconi SRL din satul Puhoi, raionul Ialoveni și pentru 2 declaranți vamali care vor activa în municipiul Ungheni.

19-20 mii lei se oferă pentru un manager care va activa în domeniul construcțiilor, în orașul Comrat. Compania Onur Taahhut Taşimacilik Inşaat Ticaret Ve Sanayi SRL este în căutare de tehnicieni și muncitori auxiliari.

15-20 mii lei vor fi oferiți pentru 3 mașiniști la excavator care vor activa la Cariera de Granit și Pietriș din municipiul Soroca.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.      

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/ro/subdiviziuni# );
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00.