ANOFM a participat la primul eveniment al Rețelei serviciilor publice de ocupare a țărilor Parteneriatului Estic

În perioada 10-12 octombrie 2022, dna Raisa Dogaru, directoare ANOFM a participat  la evenimentul rețelei publice de angajare a țărilor Parteneriatului Estic „Eastern Partnership coutries Public Employment Services Network”, care a avut loc la Bruxelles, Belgia.

Participarea la primul eveniment al Rețelei serviciilor publice de ocupare a țărilor Parteneriatului Estic a avut loc în cadrul zilelor tineretului EU4YOUTH DAYS, activitate a Programului Eu4Youth Employment and Enterpreneurship, co-finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Afacerilor Externe al Lituaniei, implementat de Central Project Management Agency (CPMA) în țările parteneriatului estic: Armenia, Azerbaijan, Belarusi, Georgia, Moldova și Ucraina.

Primul eveniment a dat start unei serii de întâlniri și evenimente, unde se vor face prezentări, discuții, schimb de practici și cunoștințe, care să inspire la cooperare viitoare serviciile publice, inclusiv cooperare cu rețeaua serviciilor publice europene.

ANOFM se va implica activ în cadrul rețelei prin promovarea practicilor sale, precum va învăța și aplica practici noi implementate de serviciile de ocupare a țărilor parteneriatului estic și cele europene.