Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 martie 2023, conform declarațiilor agenților economici)

   Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)  informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data 15 martie 2023, conform ofertelor agenților economici.

   Topul celor mai bine plătite locuri de muncă  vacante a fost realizat în conformitate cu ofertele şi cerinţele pieţii muncii.

   Cel mai plătit loc de muncă este oferit de compania ISIGHT PARTNERS S.R.L. din mun. Chişinău (până la 40 mii lei) pentru poziţia de programator/programatoare. Angajatorul are faţă de angajaţi următoarele cerinţe: cunoştinţe aplicabile în domeniul de operare cu privire la utilizarea sitemului Backend, crearea codurilor, programelor şi bibliotecilor, optimizarea aplicaţiilor. Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat este una dintre cerinţele obligatorii ale angajatorului.

   Compania Marcodor S.R.L. din  mun. Chişinău oferă la fel un salariu atractiv de până la 40 mii lei pentru poziţia de dezvoltator software. Cerinţele angajatorului sunt atribuite utilizării limbajelor de programare  (Front-end, JS, EXT, VUE, Delphi, Php Developer).

   Salarii de până la 30 mii lei oferă companiile: JT INTERNATIONAL TRADING S.R.L. din  mun. Chişinău pentru poziţiile de contabil/contabilă, ANCOM-AGRO S.R.L. din or. Floreşti (conducător/conducătoare auto) şi VIITOR SERVICE S.R.L. din or. Ialoveni pentru poziţia de motorist/motoristă.

   Remunerări salariale până la 25 mii lei oferă şi companiile: MODERN SISTEM S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţiile de consultant/consultantă în tehnologia informației și comunicațiilor, ISIGHT PARTNERS S.R.L din mun. Chişinău (reprezentant tehnico-comercial/reprezentantă tehnico-comercială) şi DANSICONS S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de dulgher/dulgheriţă.

   Companiile din mun. Chişinău MADENA-CONS S.R.L. şi INOXPLUS S.R.L. oferă mai multe locuri de muncă vacante în domeniul industriei pentru poziţia de sudor/sudoriță cu arc electric de argon. Remunerarea salarială este de până la 20 mii de lei.

   Mai multe companii din mun. Chişinău: TELLYOU S.R.L., XPLANE RESEARCH S.R.L., S.C. MAGENTA CONSULTING S.R.L. oferă locuri de muncă vacante pentru poziţiile de operatori telefonici cu o remunerare salarială de până la 15 mii de lei.

   Locuri de muncă vacante sunt oferite de către PARCUL DE TROLEIBUZE NR. 3 din mun. Chişinău pentru poziţiile de conducător/conducătoare de troleibuz. Remunerarea salarială oferită de angajator este de 12000 – 13900 mii de lei.

   Compania Î.C.S. LEAR CORPORATION S.R.L. din mun. Ungheni oferă cele mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de cusător/cusătoreasă (cusătoare), salariul oferit este de până la 12 mii de lei.

   Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.