Anunț privind desfășurarea Târgului on-line al locurilor de muncă, „Locuri de muncă în Moldova”, 22-28 mai 2023

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează angajatorii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre organizarea în perioada 22-28 mai 2023 a Târgului on-line al locurilor de muncă, ediția a XXI-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”.

În acest context, invităm angajatorii din întreaga țară care sunt în căutare de personal, să participe la Târg, unde vor avea posibilitatea să selecteze persoanele potrivite pentru activitatea desfășurată.

Târgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui târg de locuri de muncă tradițional, care se desfășoară pe portalul gestionat de ANOFM www.e-angajare.md.

Informăm că la această ediție a Târgului sunt invitați să participe toți angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante calificate, inclusiv angajatori care oferă locuri de muncă pentru cetățeni din Ucraina. 

Șanse pentru identificarea unui loc de muncă potrivit au toți cetățenii care doresc să își găsească un loc de muncă, inclusiv cetățenii din Ucraina care sunt în căutarea unui loc de muncă în Republica Moldova.

Modalitatea de aplicare pentru un loc de muncă vacant este una foarte simplă:

  • accesează platforma www.e-angajare.md, 
  • navighează în multitudinea de oferte de locuri de muncă
  • identifică locul de muncă potrivit, utilizând motorul de căutare „Locuri vacante” sau „Companii”
  • încarcă și expediază CV-ul tău angajatorului prin accesarea butonului „APLICĂ
  • așteaptă ca angajatorul să te contacteze!

Pentru mai multe informații privind modalitatea de participare la târg, atât pentru angajatori, cât și pentru cetățeni, rugăm să contactați cea mai apropiată subdiviziune teritorială pentru ocuparea forței de muncă (adresele cărora și datele de contact le puteți vizualiza accesând https://anofm.md/ro/subdiviziuni, sau să telefonați la Centrul de apel al ANOFM, la nr. de telefon 0 8000 1000 (luni-vineri, orele 08:00-17:00), apel gratuit de pe telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova.

Vă dorim succese!