Anunț: La data de 30 noiembrie 2023 se va desfășura Târgul locurilor de muncă

Ești în căutarea unui loc de muncă? Atunci vino la Târgul locurilor de muncă organizat de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) să descoperi noi oportunități profesionale!

Valorifică șansa de a interacționa direct cu angajatorii pentru a găsi locul de muncă potrivit și a afla ce este nou pe piața muncii sau în procesul de recrutare.

50 companii de top din industria alimentației publice, vânzări, bănci și finanțe, contabilitate, IT, imobiliare, sectorul public și din alte domenii de activitate te așteaptă cu peste două mii de locuri de muncă atractive.

Târgul locurilor de muncă va avea loc la data de 30 noiembrie 2023, ora 10.00-15.00, în incinta Palatului Republicii, strada Maria Cebotari, nr.16.

Programul evenimentului include:

  • Facilitarea conexiunii dintre persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă, inclusiv refugiați din Ucraina și companiile care oferă posturi de muncă;
  • Prezentarea conceptului de echipe mobile, care presupune deplasarea specialiștilor ANOFM în localitățile rurale pentru a informa și promova serviciile de ocupare;
  • Prezentarea și promovarea platformei ANOFM www.angajat.md, unde angajatorii pot plasa funcțiile vacante, iar potențialii angajații pot depune dosarele pentru locurile vacante;
  • Sesiune despre activitatea de meșteșugar.

Intrarea este gratuită.

Târgul locurilor de muncă este organizat de ANOFM, în colaborare cu PNUD Moldova, cu suportul financiar al Guvernului Elveției, Guvernului Japoniei, Fondului Organizației Națiunilor Unite pentru Securitate Umană, în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) și HEKS-EPER.

Evenimentul va fi difuzat live pe privesc.eu, pagina de Facebook, LinkedIn și Youtube PNUD Moldova și pagina de Facebook ANOFM.