Târgul locurilor de muncă, în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”

În perioada 31 ianuarie-04 februarie 2024, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează Târgul locurilor de muncă, în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.

La actuala ediție a Târgului locurilor participă agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale și administrație publică, cu circa 500 locuri vacante pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șansa să obțină informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri, etc. Vizitatorii pot afla informații a peste 8000 locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM, dintre care circa 4200 locuri vacante în mun. Chişinău.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate la Târgul locurilor de muncă, care se va desfășura în perioada 31 ianuarie-04 februarie 2024, între orele 10:00-18:00, în incinta CIE „Moldexpo”, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1.   

Pentru mai multe detalii despre eveniment, contactați gratuit Centrul de apel al ANOFM  0 8000 1000, de luni până vineri, intervalul orelor 8:00 - 17:00.