Anunț privind desfășurarea Tîrgului on-line al locurilor de muncă, „Locuri de muncă în Moldova”, 07-17 iunie 2021

            Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), invită agenții economici și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă la Tîrgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XIX-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova” (disponibil pe platforma www.e-angajare.md), care se va desfășura în perioada 07-17 iunie 2021.

Invităm angajatorii să participe la acest tîrg, unde veți avea posibilitatea să selectați persoane potrivite pentru activitatea desfășurată. Data limită de înaintare a solicitărilor este 25 mai 2021.

Criterii de selectare a angajatorilor pentru participare la eveniment: Angajatori care oferă locuri de muncă calificate cu salarii minime de 5000 lei/lunar. 

Modul de înregistrare a angajatorilor pentru participare la eveniment: Angajatorii vor completa  formularele „Informația despre companie” și „Formularul locului de muncă”, care vor fi expediate către STOFM pentru verificare și înregistrare.

Dacă sunteți persoană aflată în căutarea unui loc de muncă veți avea posibilitatea de a aplica direct pentru ofertele vacante propuse de angajatorii care solicită forță de muncă.

Tîrgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui tîrg de locuri de muncă tradițional, care va putea fi accesat la adresa web: www.e-angajare.md.

Pentru mai multă informație, Vă rugăm să contactați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM): https://anofm.md/ro/subdiviziuni sau Centrul de apel al ANOFM 080001000 (luni-vineri, orele 08:00-16:00).